Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Grenland Maling & Interiør har eksistert i over 25 år, dog under litt andre varianter opp igjennom. En gang i tiden het det Grenland Malingutsalg, det var da Jan Erik & co i all hovedsak kun solgte maling. Ja, de hadde til og med egenproduksjon av maling!

De siste årene kjenner nok de fleste til tiden på Vallermyrene. Det var en eventyrlig tid på Vallermyrene og en glede å bli kjent med alle våre kjære kunder. Februar 2018 stengte Jan Erik dørene og flyttet til Rønningveien 45.

Her i Rønningveien 45 har Jan Erik lagt vekk storskala-butikken sin og i stor grad statset på utvendig og innvendig maling og malerverktøy, men har allikevel ikke klart å la være å ta inn tapet og gulv på bestilling.

Jan Erik har åpent alle hverdager fra 07.30- 16.00, men skulle det være at han ikke er tilstede kan du bare ringe han. Han tar selvsagt også imot bestillinger på telefon og e-post og kan i tillegg tilby hjemkjøring mot et lite fraktbeløp, utenom åpningstid.

Åpningstider. man-fred. 07.30-16.-00

"Du ringer, jeg bringer! Hvis du vil."

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn